Jakob la Cour

om det der bare er minimalt interessant...

Stacks Image 75
Det gamle hæderkronede Commodore logo. Firmaet der skabte en revolution indenfor spille PC’en med deres C64 computer. Det var først da C64 blev populær, at der virkeligt kom gang i spiludviklingen, og det er mange af de spil som du kan finde her i mit lille C64 hjørne.
Nu har du muligheden for at opleve de gode gamle dage (og nætter) igen. CCS64 er en emulator som kan emulerer din gamle 64′er på din PC, og lad tiden gå tilbage til de glade 80′ere. Hvem husker ikke at have spillet så meget at man fik vabler på fingrene. Du kan downloade CCS64 under menuen "Emulator" i til venstre herfor.
Du kan downloade min C64 tribute herunder, som er en multimedia udgave af udvalgte spil, kodet og kompileret af mig. Den indeholder alt hvad du skal bruge for at spille de spil der er indeholdt i den nemme grafiske brugerflade. Udpak filen til en mappe som du kan starte spillet fra, eller brænd den på en CD. Der er en autorun fil i .zip filen så CD’en automatisk starter op med brugerfladen. Du kan også downloade spil som Bruce Lee, Summergames, Bubble Bobble, Who Dares Wins, Green Beret, Gianna Sisters og mange flere under menupunktet spil.